Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

Inschrijven

Alvast bedankt om interesse te tonen in onze school. Hieronder vind je alle informatie over onze inschrijvingen en infomomenten.

• April 2022
    • 1 - Laatste dag om aan te melden voor onze school.

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Is je kind geboren in 2020 of vroeger? Dan kan je nu voor onze school kiezen! Onze regio werkt met digitaal aanmelden. Eerst aanmelden via: www.kiesjeschool.be, dan inschrijven in de je toegewezen school.

Alle informatie vind je in deze brochure van het LOP:

Inschrijven broers of zussen

Is je kind geboren in 2020 en heeft je kind een broer of zus op de school of werk je op de school? Dan hoef je niet digitaal in te schrijven. Schrijf in de school zelf in tussen 7 februari en 18 februari 2022. Maak hiervoor gewoon een afspraak via tel. 015 41 95 94 of via e-mail.

Is de zus/broer van een ander geboortejaar voor 2020? Dan moet je mee digitaal aanmelden van 7/03/2022 tot 1/04/2022. Als er nog vrije plaatsen zijn voor die bepaalde klassen, krijgen ze voorrang en worden ze bij de ordening eerste gerangschikt.

Nieuwe leerlingen

1. Meld aan via onderstaande knop:

Tussen 7 maart 2022 (12 uur ’s middags) en 1 april 2022 (12.00 uur ’s middags) kan je je hierop aanmelden.

Er is geen tijdsdruk want het tijdstip waarop je je kind aanmeldt, heeft geen enkele invloed op de verdeling van de vrije plaatsen. Het belangrijkste is om je binnen deze periode aan te melden.

2. Op 29 april worden de resultaten van de aanmelding bekend gemaakt. De school neemt contact met je op. Je kan je kind gaan inschrijven. Maak hiervoor een afspraak.

3. Geen plaats gekregen in de school die je wou, of je kind niet op tijd aangemeld? De vrije inschrijvingen starten op 1 juni. Je kan je dan inschrijven in onze school als er nog vrije plaatsen zijn. Je kan via de website van kiesjeschool.be bekijken of er nog vrije plaatsen zijn na de aanmeld- en inschrijvingsperiode.