Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

Inschrijven

Alvast bedankt om interesse te tonen in onze school. Hieronder vind je alle informatie over onze inschrijvingen en infomomenten.

• Januari
    • 23 - Start voorrangsperiode broer/zus en kinderen personeel (start 9u)
  • Februari
    • 3 - Einde voorrangsperiode broer/zus en kinderen personeel (tot 15u)
    • 28 - Start aanmeldingsperiode voor alle leerlingen (start 12u)
  • Maart
    • 21 - Einde aanmeldingsperiode voor alle leerlingen (tot 12u)
  • April
    • 21 - Toewijzing + resultaat (om 12u)
    • 24 - Start inschrijvingen leerlingen met ticket/verzilveren (tijdens de schooluren)
  • Mei
    • 15 - Start inschrijvingen leerlingen met ticket/verzilveren (tijdens de schooluren)
    • 23 - Vrij inschrijvingen (indien er nog plaats is)

Inschrijvingen schooljaar 2023-2024

Is je kind geboren in 2021 of vroeger? Dan kan je nu voor onze school kiezen! Onze regio werkt met digitaal aanmelden. Eerst aanmelden via: www.kiesjeschool.be, dan inschrijven in de je toegewezen school.

Alle informatie vind je in deze brochure van het LOP. Let op, dit is de brochure van vorig jaar. Wanneer wij de nieuwe brochure ontvangen, vindt u deze hier.