Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

Uitzwaaien…

  • 6 juli 2020
  • Algemeen

met een lach en een traan…

Uitzwaaien van de kleuters van de derde kleuterklas…

Je kwam hier op kleine voetjes, met bange stapjes, deed heel veel magjes, maar ook veel moetjes, maakte af en toe zelfs grapjes. Je leerde veel, speelde fijn, kon zo leuk nieuwsgierig zijn. Nu mag je verder met een grote sprong, van hier tot in Hongkong! En weet je wat? Ik zal je missen kleine schat! (Jij ons ook?)

Afscheid van de leerlingen van het zesde leerjaar…

Afstuderen is een saai woord… Er ligt een dikke laag stof op. LEERSTOF. Laat het ons voortaan uitleven noemen. En dan zeg jij: Ik leef me nu uit! Bedankt om samen school te maken… Maak er iets moois van!

Afscheid van Ingrid onze secretaresse…

Goede morgen u spreekt met Ingrid Ceuppens, secretaresse van Basisschool Sint-Lambertus… gaan we niet meer horen. Na 30 jaar hangt Ingrid haar fluo-hesje aan de haak. Ze zorgde er op haar manier voor dat de leerkrachten hun les konden geven. Zelfs last minute-kopies lagen steeds klaar. Het zal een hele uitdaging zijn om deze harde schijf van 24 terabyte te vervangen. Oprecht bedankt Ingrid!

Afscheid van Hilde onze directeur…

Hilde, onze directeur gaat na een lange onderwijscarrière op pensioen! Ze startte haar loopbaan op 1 september 1979 in de lagere school van BimSem. Na één jaar, op 1 september 1980 kwam ze in Muizen in de Sint-Lambertusschool terecht. Daar was en is ze nog steeds ‘thuis’. Veertien jaar directeurschap, je moet het maar doen. Een voorbeeld voor velen. Hilde de kinderen, ouders en het schoolteam gaan je missen. Geniet van je welverdiende pensioen!