Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

Een warme wissel

 • 18 juni 2020
 • Onthaalklas
 • Eerste kleuterklas
 • Tweede kleuterklas
 • Derde kleuterklas
 • Eerste leerjaar
 • Tweede leerjaar
 • Derde leerjaar
 • Vierde leerjaar
 • Vijfde leerjaar
 • Zesde leerjaar

een welverdiend afscheid en een warm welkom…

Beste allemaal

Maart 2020: covid 19 brengt ons land in lockdown. Onzekerheid alom… Wat brengt de toekomst?… Wat wordt het nieuwe normaal?…
Meer vragen dan antwoorden.
Ook in onze school slaat onzekerheid toe. Wie wordt de nieuwe directeur? Hoe moet het verder met onze school?
Ondertussen heeft Kristien kennis gemaakt met het leerkrachtenteam en de mensen van de ouderraad.
Samen met meester Koen en de hele ploeg zal zij verder school maken in Muizen.
School maken doe je niet alleen.
Dat mocht ik gedurende 14 jaar als directeur ondervinden.
Ik geef ‘het scholeke’ van Muizen met het volste vertrouwen in de toekomst uit handen.

Dank jullie wel allemaal.

Hilde

Hallo,

Ik ben Kristien, een opgewekte, warme persoon die elke dag begint met een lach. Ik heb een groot hart voor lesgeven en school maken. Elk kind en elke leerkracht doet er toe op school. Want school maken doe je samen. Samenwerken en leren van elkaar is mijn vertrekpunt. Ik omschrijf mezelf als een toegankelijke en open persoon die present staat voor iedereen, voor zowel leerkrachten, kinderen, als voor ouders. Daarom hoor je me vaak zeggen ‘Wat heb je nodig?’  Openheid en verbindende communicatie draag ik hoog in het vaandel. Als harde werker zet ik mijn kritische bril op en betrek ik anderen hier graag bij. Steeds ga ik op zoek naar het positieve. Het positieve in situaties, mensen, kinderen,.. Want uit positieve dingen haal je weer nieuwe energie om verder te groeien en evolueren.

Samen maken we er een warm, fijn schooljaar van!

Kristien