Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

Hip hip hoera…

 • 2 april 2020
 • Onthaalklas
 • Eerste kleuterklas
 • Tweede kleuterklas
 • Derde kleuterklas
 • Eerste leerjaar
 • Tweede leerjaar
 • Derde leerjaar
 • Vierde leerjaar
 • Vijfde leerjaar
 • Zesde leerjaar

Proficiat aan alle jarigen van de maand april!

Proficiat Siebe, proficiat Marwan, proficiat Lore, proficiat Zoƫ, proficiat Yluna, proficiat Margot, proficiat Mathis, proficiat Phinees, proficiat Amber, proficiat Noa, proficiat Anwar, proficiat Lia, proficiat Flor, proficiat Sofie, proficiat Romy, proficiat Floor, proficiat Tawfik, proficiat meester Geert, proficiat Schamoun, proficiat Marwan, proficiat Tibo, proficiat Sam, proficiat David, proficiat Asma, proficiat Eugene, proficiat Joacquin, proficiat Jamie, proficiat Elina, proficiat Safwan, proficiat Liana, proficiat Fernando, proficiat Fenna, proficiat Tarkan, proficiat Kato, proficiat Kas, proficiat Aylin, proficiat Lore, proficiat Rayan, proficiat Eliott en proficiat Florence!