Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

Hip hip hoera…

 • 24 maart 2020
 • Onthaalklas
 • Eerste kleuterklas
 • Tweede kleuterklas
 • Derde kleuterklas
 • Eerste leerjaar
 • Tweede leerjaar
 • Derde leerjaar
 • Vierde leerjaar
 • Vijfde leerjaar
 • Zesde leerjaar

Proficiat aan alle jarigen van de maand maart!

Proficiat Norik, proficiat Yenka, proficiat Liese, proficiat Ella Marie, proficiat Emma, proficiat Elise, proficiat Nasr, proficiat Zinedine, proficiat Ella, proficiat Cas, proficiat Rayan, proficiat Pim, proficiat Israe, proficiat Ides, proficiat Noor, proficiat Lore, proficiat Ilona, proficiat Mena, proficiat Tobo, proficiat Osman, proficiat Dario, proficiat Mats, proficiat Elias, proficiat Yamina, proficiat Gracia, proficiat David, proficiat Justin, proficiat Yasmine, proficiat Liam, proficiat Saar, proficiat Marieke, proficiat Andreas, proficiat Ylenn en proficiat Lisa-Marie!