Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

Wist je dat…

• we opnieuw van start gingen op 2 maart.
  • de aanmeldingsperiode voor alle kinderen op zoek naar een school start op 2 maart om 12.00 uur en eindigt op 31/03 om 12.00 uur. Aanmelden doe je op www.kiesjeschool.be.
  • het oudercontact is voor de ouders van onze zesde klassers op dinsdag 3 maart.
  • een volgende ‘Handen vol hoop-moment’ is voorzien op 5 maart.
  • we een koffiestop organiseren ten voordele van Broederlijk Delen op 6 maart, die dag hebben we ook een klasoverschrijdende muzonamiddag.
  • de leerlingen van het 6deleerjaar een bezoek brengen aan BimSem op 9 maart, ’s avonds vergadert onze schoolraad.
  • de leerlingen van het 4deleerjaar deelnemen aan het voetgangersexamen op 10 maart, dit wordt georganiseerd door de verkeerswerkgroep van de ouderraad.
  • het op 13 maart nationale pyamadag is, onze leerlingen mogen dan in pyama naar school komen.
  • we samen met de chiro de krokusmaaltijd organiseren op 15 maart. ANNULATIE
  • er medisch schooltoezicht is voor de kleuters van 1KCD op 17, 18 en 26 maart.
  • de kleuters van de 3dekleuterklas een bezoek brengen aan het Imeldaziekenhuis op 17 maart. ANNULATIE
  • het pedagogische studiedag is op 18 maart.
  • de leerlingen van het 2deleerjaar naar het ‘Megaspelenpaleis’ gaan op 19 maart. ANNULATIE
  • de werkgroep ‘Fit’ van de ouderraad een fitdag op school organiseert op 20 maart. ANNULATIE
  • de leerlingen van het 5de leerjaar een bezoek brengen aan PTS Mechelen op 23 maart. ANNULATIE
  • de infoavond openluchtklassen voor ouders van leerlingen uit 4de en 5de leerjaar op 24 maart plaats vindt. ANNULATIE
  • de leerlingen van het 6deleerjaar een bezoek brengen aan het Sint-Romboutscollege op 27 maart. ANNULATIE
  • de viering met als thema ’Delen doet goed, ook met het Zuiden’ plaats vindt op 30 maart in onze Sint-Lambertuskerk.
  • we stappen voor het goede doel op 31 maart (Vavojo).
  • onze leerlingen hun paasrapport krijgen op 1 april.
  • de leerlingen van het 5deleerjaar deelnemen aan de Doedagen op 2 april. ANNULATIE
  • er oudercontact is op 2 april. ANNULATIE
  • de paasvakantie van start gaat op 6 april en eindigt op 19 april.