Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

Wist je dat…

• we opnieuw van start gingen op 6 januari: het feest van de drie koningen.
  • ons volgende ‘Handen vol hoop-moment’ gepland staat op 13 januari.
  • de inschrijvingen voor broers, zussen en kinderen van personeel starten op 13 januari en lopen tot 24 januari.
  • de eerste infoavond voor nieuwe mensen in onze school voorzien is op 14 januari.
  • onze ouderraad een 2defruitschildag organiseert op 22 januari.
  • de leerlingen van het 6deleerjaar een bezoek brengen aan Technopolis op 24 januari.
  • de leerlingen van het 5deleerjaar deelnemen aan ‘American Games’ op 27 januari.
  • nieuwe instappers (3 februari) mogen komen kennismaken met hun klasje op 31 januari.
  • ‘Dikke truiendag’ plaats vindt op 11 februari.
  • de tweede infoavond voor nieuwe mensen in onze school voorzien is op 13 februari.
  • het dansfeest van de ouderraad plaats heeft op 15 februari.
  • de Onderwijsbeurs wordt georganiseerd op 19 februari.
  • we op 21 februari carnaval vieren en dat de mensen van de ouderraad dan pannenkoeken voor ons bakken.
  • de krokusvakantie start op 24 februari en eindigt op 28 februari.
  • het op 1 maart complimentendag is.
  • de aanmeldingsperiode voor alle kinderen op zoek naar een school start op 2 maart om 12.00 uur en eindigt op 31/03 om 12.00 uur. Aanmelden doe je op www.kiesjeschool.be.
  • het oudercontact is voor de ouders van onze zesde klassers op dinsdag 3 maart.
  • een volgende ‘Handen vol hoop-moment’ is voorzien op 5 maart.
  • we een koffiestop organiseren ten voordele van Broederlijk Delen op 6 maart, die dag hebben we ook een klasoverschrijdende muzonamiddag.
  • de leerlingen van het 6deleerjaar een bezoek brengen aan BimSem op 9 maart, ’s avonds vergadert onze schoolraad.
  • de leerlingen van het 4deleerjaar deelnemen aan het voetgangersexamen op 10 maart, dit wordt georganiseerd door de verkeerswerkgroep van de ouderraad.
  • we samen met de chiro de krokusmaaltijd organiseren op 15 maart.
  • er medisch schooltoezicht is voor de kleuters van 1KCD op 17, 18 en 26 maart.
  • de kleuters van de 3dekleuterklas een bezoek brengen aan het Imeldaziekenhuis op 17 maart.
  • het pedagogische studiedag is op 18 maart.
  • de leerlingen van het 2deleerjaar naar het ‘Megaspelenpaleis’ gaan op 19 maart.
  • de werkgroep ‘Fit’ van de ouderraad een fitdag op school organiseeert op 20 maart.
  • de leerlingen van het 6deleerjaar een bezoek brengen aan het Sint-Romboutscollege op 27 maart.
  • de viering met als thema ’Delen doet goed, ook met het Zuiden’ plaats vindt op 30 maart in onze Sint-Lambertuskerk.
  • we stappen voor het goede doel op 31 maart (Vavojo).
  • onze leerlingen hun paasrapport krijgen op 1 april.
  • de leerlingen van het 5deleerjaar deelnemen aan de Doedagen op 2 april.
  • er oudercontact is op 2 april.
  • de paasvakantie van start gaat op 6 april en eindigt op 19 april.