Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.

ONDERWIJSBEURS

19 februari 2020 van 14.00 tot 19.30 uur in Technopolis, Technologielaan 1 te Mechelen.

Wat is de beste secundaire school voor je kind?

Om je te helpen bij die keuze, organiseren alle secundaire scholen uit de omgeving een onderwijsbeursAlle kinderen van het 5deen 6deleerjaar en hun ouders zijn van harte welkom.

Wat is de onderwijsbeurs?

Op de onderwijsbeurs maak je kennis met het onderwijsaanbod in de eerste graad van het secundair onderwijs. Je krijgt er ook een overzicht van alle studierichtingenvan het algemeen, beroeps-, buitengewoon,  kunst- en technisch onderwijs.

Er zijn infostandenvan secundaire scholenuit Mechelen, Heist-o/d-Berg, Keerbergen, Duffel, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Sint-Katelijne-Waver, Haacht, Tildonk, Kapelle o/d Bos, Berlaar en Rotselaar.

De directies en leerkrachten vertellen je graag meer over hun school. Er zijn folders, video’s, lesmateriaal, leerboeken…

De inschrijvingen in het eerste jaar secundair onderwijs (schooljaar ’20-‘21) zullen in alle Mechelse scholen en scholen uit de ruime omgeving voorafgegaan worden door een digitaal aanmeldsysteem. Vragen daarover worden uitsluitend beantwoord op de infostand ‘digitaal aanmelden’.