we weer meedoen aan de actie ‘Helm op fluo top’ vanaf 5 november.

de ouders van de verkeerswerkgroep van de ouderraad in de week van 5 november opnieuw onze fluokelder opstellen. Op 6 november starten de kleuters van de 3de kleuterklas en de leerlingen van het 2de leerjaar, op 7 november is het de beurt aan de leerlingen van het 1ste leerjaar en op 8 november sluiten de kleuters van de 2de kleuterklas en de leerlingen van het 3de leerjaar deze actie af.

in het kader van herdenking 100-jarig einde Eerste Wereldoorlog de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar een bezoek brengen aan het legermuseum in Brussel. Dit bezoek wordt georganiseerd door werkgroep Muzo van de ouderraad. 5A spoort op 6 november naar Brussel, 5B op 8 november en de leerlingen van 6AB doen dit op 9 november.

‘Magisch Muizen’, georganiseerd door de ouderraad, plaats vindt op 10 november.

de herfstmaaltijd ten voordele van de parochie plaats vindt op 18 november.

de ‘Voorleesweek’ start op 19 november en loopt tot 23 november.

de leerlingen van het 1ste leerjaar deelnemen aan ‘Kronkeldidoe’ op 23 november.

de muzovoorstelling van de ouderraad ‘Stoffeltje’ plaats vindt op 27 november voor de kleuters van 1KABCD.

de mensen van de ouderraad een boekenbeurs organiseren op school op 30 november.

de proefwerkenperiode voor de leerlingen van de lagere school start op 4 december en eindigt op 14 december.

Sinterklaas onze school bezoekt op 6 december.

onze leerlingen van het 6de leerjaar een bezoek brengen aan het Sint-Romboutscollege op 11 december.

de mensen van de werkgroep Fit van de ouderraad ons trakteren op een lekkere kom soep op 14 december.

de viering van Welzijnszorg met als thema ‘Samen tegen armoede’ plaats vindt op 18 december in de onze parochiekerk.

de leerlingen hun kerstrapport krijgen op 19 december.

er oudercontact is op 20 december.

de kerstvakantie start op 22 december en eindigt op 6 januari.