het 3de trimester op 23 april van start gaat, die dag hebben we weer een ‘Stap je mee’ moment.

de inschrijvingsperiode voor indicator en niet-indicator leerlingen start op 26 april.

de verkeerswerkgroep van de ouderraad organiseert dan ook het fietsexamen voor onze leerlingen van het 6de leerjaar.

de schoolfotograaf naar onze school komt op 30 april.

we vrij hebben op 1 mei.

er medisch schooltoezicht is voor de kleuters van 2KA op 3 mei.

onze projectweek met als thema: sprookjes loopt van 6 tot 10 mei.

de leerlingen van het 5de leerjaar deelnemen aan het fietsevenement in het Vrijbroekpark op 7 mei.

de kleuters van 1KAB hun mama’s uitnodigen op school voor een heuse mamadag.

een aantal leerlingen van het 6de leerjaar hun Vormsel krijgen op 12 mei.

we op 13 mei alweer een ‘Stap je mee’ moment hebben.

de werkgroep gezond van onze ouderraad een fruitschildag organiseert op 15 mei, die dag is er ook medisch schooltoezicht voor de kleuters van 1KCD.

de bedevaart naar Hanswijk plaats heeft op 16 mei voor de leerlingen van 5 en 6.

onze 3de klasoverschrijdende muzonamiddag wordt georganiseerd op 17 mei.

een aantal leerlingen van het 2de leerjaar hun eerste communie doen op 18 mei.

er op 22 mei pedagogische studiedag is. Alle leerlingen hebben dan vrij.

de sportdag voor 3, 4, 5 en 6 plaats heeft op 23 mei, die dag is er ook medisch schooltoezicht voor 1KCD.

we op 24 mei met z’n allen op schoolreis zijn.

er voor de leerlingen van 2, 3 en 4 een meimaandviering is op 28 mei.

de kleuters van 3KAB blijven logeren op school op 28 mei.

de leerlingen van 6AB een bezoek brengen aan Sportimonium in Hofstade op 29 mei.

we vrijaf hebben op 30 en 31 mei.

de papa’s van de kleuters van 1KAB welkom zijn op school voor een echte papadag op 5 juni.

er medisch schooltoezicht is voor de kleuters van 1KCD op 6 juni, die dag is er ook weer een ‘Stap je mee’ moment.

de kleuters van 2KAB naar voorstelling ‘Pjotr en de Wolfski’ gaan op 7 juni. Deze voorstelling wordt aangeboden door de ouderraad.

we op 10 juni vrijaf hebben.

de proefwerkenreeks voor de lagere school start op 11 juni en eindigt op 19 juni.

onze schoolraad vergadert op 13 juni.

de leerlingen van 6AB naar het hoogtouwenparcours gaan in Hofstade op 18 juni.

we generale repetitie houden voor het schoolfeest op 20 juni.

jullie allemaal welkom zijn op ons groot schoolfeest op 23 juni.

de overgangsgesprekken plaats hebben op 25 juni.

het eindrapport wordt meegegeven op 26 juni.

we de kleuters van de 3de kleuterklas, de leerlingen van het 6de leerjaar en hun ouders uitnodigen voor ‘De klas van 2019’ op 26 juni

de dankviering plaats heeft op 27 juni, er is die dag ook oudercontact.

de leerlingen van het 6de leerjaar een afscheidsontbijt aangeboden krijgen door onze ouderraad op 28 juni.

vrijdag 28 juni het maar een halve dag school is. Er is opvang tot 13.30 uur. Gelieve hier rekening mee te houden.

de grote vakantie start op 28 juni na de middag en eindigt op 31 augustus.

het nieuwe schooljaar start op maandag 2 september.