we op 11 maart opnieuw van start gaan.

de jeugdboekenmaand loopt van 1 tot 31 maart.

de voorrangsperiode voor broers en zussen start op 12 maart.

het 5de leerjaar een workshop heeft over Anne Frank op 13 maart.

ons ‘Stap je meemoment’ plaats heeft op 14 maart.

er oudercontact is voor de leerlingen van 6AB op 14 maart.

de koffiestop t.v.v. Broederlijk Delen staat ingeplant op 15 maart. Er zal ook iemand uit Guatemala aanwezig zijn, alsook een medewerker van Broederlijk Delen. Ana Lucia uit Guatemala brengt tevens een bezoek aan onze klassen van 5 en 6.

de kleuters van 2KAB medisch schooltoezicht hebben op 15 en 21 maart.

we samen met transportbedrijf Ambrogio dode hoektraining hebben op 19 maart voor onze leerlingen van 4, 5 en 6.

de ouders van de 3de kleuterklas welkom zijn op een infoavond i.v.m. CITO-testen (schoolrijpheid) op 21 maart.

de werkgroep ‘Fit’ van onze ouderraad weer een fitdag organiseert op onze school op 22 maart.

we samen met de chiro de krokusmaaltijd organiseren op 24 maart.

in het kader van Broederlijk Delen een viering in onze kerk plaats heeft op 25 maart voor de leerlingen van 3, 4, 5 en 6.

de verkeerswerkgroep van de ouderraad instaat voor het voetgangersexamen voor de leerlingen van 4AB op 26 maart.

de ouders van de leerlingen uit 4 en 5 welkom zijn op een infoavond i.v.m. onze openluchtklassen op 26 maart.

er op 27 maart pedagogische studiedag is. Dit betekent vrij voor al onze leerlingen.

de leerlingen meedoen aan de activiteit ‘Alles met de bal’ op 29 maart.

we met alle leerlingen van de lagere school op vastenvoettocht gaan op 2 april.

het paasrapport wordt meegegeven op 3 april. Ons rapport zit trouwens in een nieuw kleedje.

de leerlingen van 5AB deelnemen aan de Doedagen op 4 april.

er oudercontact is op 4 april.

we de deuren sluiten van zaterdag 6 tot maandag 22 april.